Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

DeWalt 18V Powerstack 5.0Ah akkumulátor (DCBP518)

Ár:
55.150 Ft (43.425 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DCBP518
Vonalkód: 5035048791875
Elérhetőség: ✘ Nincs raktáron / rendelhető

Leírás és Paraméterek

DeWalt 18V Powerstack 5.0Ah akkumulátor (DCBP518)

AZ AKKUMULÁTOR TECHNOLÓGIA JÖVŐJE
A 18 V-os XR POWERSTACK™ kompakt akkumulátor a maga nemében az első a világon, amely lehetővé teszi a lapos akkumulátorcellás technológia alkalmazását az építőiparban. Ez a forradalmi kialakítás a DEWALT legkönnyebb és legerősebb kompakt akkumulátorát hozza magával.

ÚJDONSÁG: 3 ÉV GARANCIA!

  • Az alacsonyabb belső cellaellenállás hatékonyabb áramáramlást tesz lehetővé, ami akár 50%-kal nagyobb teljesítményfejlődést* eredményez a gépen, és akár 80%-kal hosszabb üzemidőt* akkumulátortöltésenként* bizonyos alkalmazásokban.
  • Akár 4 × hosszabb élettartam és nagyobb töltési ciklusszám* a hatékonyabb hőmérséklet-szabályozásnak és jobb hőleadásnak köszönhetően a cellák nagy felületű, lapos külső formájának és az optimális felület/térfogat aránynak köszönhetően.
  • Ezenkívül az új Powerstack akkumulátorok ugyanazokkal a jellemzőkkel, funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek, mint az összes többi XR akkumulátor:
  • Nincs memóriaeffektus és a legalacsonyabb önkisülés biztosítja a problémamentes, hosszú távú használatot
  • A robusztus akkumulátorháznak és az ütésálló forrasztott celláknak, valamint a véletlen rövidzárlat ellen védett, nagy felületű érintkezőknek köszönhetően optimálisan alkalmas kemény mindennapi használatra
  • Ellenőrzött használat a megbízható kapacitáskijelzésnek köszönhetően 3 LED-en keresztül
  • Alkalmas a DEWALT 18 V-os XR akkumulátorcsalád összes akkus szerszámához, és újratölthető az összes DEWALT XR rendszer gyorstöltőjéve
     
Akku a csomagban: 1db 5.0Ah
Feszültség: 18V
Felhasználás: Töltők, akkuk
Termék kategóriák: Gépek